ZORAS

ZORAS Grill - Pizzeria - Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2630 beoordelingen
23 okt 2020 om 12:47 Snelle levertijd en lekker eten!
22 okt 2020 om 19:55 sneller dan de aangegeven bezorgtijd en zoals altijd weer heerlijk.
17 okt 2020 om 21:21 Dit is de eerste keer dat ik een slechte ervaring heb. De bestelling was te laat een half uur. En de ribs waren niet wat ik normaal gewent ben. Net als de friet die waren een beetje flauw. Erg jammer
14 okt 2020 om 2:26 De saus bij de Calzone was open gegaan en door de hele doos gaan lekken ☹️ Sausbakje was compleet leeg! Waarom de saus niet apart in een zakje bijvoegen om dit (wat al meerdere keren is voorgekomen) te vermijden!!
13 okt 2020 om 20:08 Heerlijk eten en snel bezorgt
11 okt 2020 om 20:12 Lekker en veel eten
11 okt 2020 om 14:43 Helaas, 40 minuten wachten op de bestelling, En dan nog koud eten ook. Ik denk dat we niet meer hier bestellen.
6 okt 2020 om 13:45 XL kapsalon besteld was gwn een normaal formaat verder was het lekker, maar niet echt een leuke verassing.
4 okt 2020 om 11:35 eten was te laat bezorger kon het niet vinden ( eerste werkdag) eten was koud . bezorger kon niet met scooter omgaan ,na de deur geopend te hebben en hem geholpen te hebben was meneer nog druk aan bellen . ben ik niet gewend van zoras
3 okt 2020 om 20:45 Slecht niet tevreden ik denk gewoon vergeten na een belletje werd de bestelling gemaakt na 90 min wachten
3 okt 2020 om 13:09 razendsnel en lekker!
2 okt 2020 om 11:54 De Zorasschotel voor 2 personen is echt héérlijk!!!